Produkter for 2kg fastet (6)

Mil 1000g

Mil 1000g

Millet er laget av hirse. Det hjelper med å motvirke surhetsgraden i kroppen, styrker immunforsvaret og er næringsrikt og lett fordøyelig. Det er naturlig glutenfritt. Dets store fordel er det høye innholdet av B-vitaminer, hematopoietisk jern og kobber. Det er en utmerket kilde til kostfiber samt kalium, magnesium, kalsium og natrium. Det gir kroppen lettfordøyelig protein og komplekse karbohydrater, som er grunnlaget for et sunt kosthold. Hirse har en antiviral og styrkende effekt, og hjelper med å gjenopprette kroppens syre-base-balanse. B-vitaminene og jern har hematopoietiske egenskaper. Hirse hjelper med å redusere betennelse i kroppen, har en oppvarmende effekt, forbedrer metabolismen, samt konsentrasjon og hukommelse. Det høye innholdet av kalsium og silisiumforbindelser styrker tenner og bein. - 4%, inkludert mettet fett 0,4 g - 2% karbohydrater 72,1 g - 28%, inkludert sukker 0,8
Mel emballasje

Mel emballasje

Det finnes mange typer og sorter mel på markedet. Avhengig av dine behov, vil vi produsere emballasje som møter dine krav. Vi anbefaler semi-transparent emballasje som gjør det mulig å vise frem et produkt, eller helt trykt emballasje med et lag som beskytter mot sollys.
Grønne Linser 1000g

Grønne Linser 1000g

Linser har, som alle belgfrukter, unike helsefordeler. De er en kilde til godt absorberbart protein. Linseprotein er, etter soyaprotein, det mest absorberbare proteinet av vegetabilsk opprinnelse (85 prosent). Grønne linser inneholder mye fiber. Fiber hjelper ikke bare med å regulere blodsukkeret, forbedrer hjerte- og fordøyelsessystemet, men bidrar også til å senke kolesterolnivået, fjerner giftstoffer fra kroppen, beskytter mot tykktarmskreft og også mot type 2-diabetes. De har et høyt jerninnhold, som er gunstig for personer som ikke spiser kjøtt. En kopp grønne linser inneholder 100 prosent av det anbefalte daglige jerninntaket. Dette mineralet spiller en viktig rolle i dannelsen av hemoglobin i blodet og myoglobin i musklene, som er ansvarlig for å transportere oksygen til cellene. Det inneholder også verdifullt mangan og folsyre.
Type 1850 Graham Mel - 1kg

Type 1850 Graham Mel - 1kg

Słopisz er en gammel hvetevariant, verdsatt for sine helseverdier. Den har vært glemt i lang tid og oppdages nå på nytt. Dens vekst var allerede kjent i antikken. Den var en del av kostholdet til gladiatorer og deltakere i spillene. Den ga styrke, fysisk form og, ifølge noen, til og med intelligens. Skrivingen av spelt anses som veldig sunn. Den styrker immunforsvaret, fjerner giftstoffer og støtter blodsirkulasjonen. Den hjelper mot betennelser og allergier. Den har en oppvarmende effekt og forbedrer nervesystemets funksjon. I dag brukes den i baking av brød, kaker, småkaker, hjemmelagde pastaer, kjøttboller eller pannekakekaker.
Speltflak 1000g

Speltflak 1000g

De stammer fra speltkorn, som i polsk matlaging har vært kjent og brukt i mange år. I lang tid var de glemt, men nå er de tilbake i vinden. Speltkorn spises etter koking eller rå. De tilsettes melk, yoghurt og frukt.
Tørkede Fjær 1000g

Tørkede Fjær 1000g

Tørkede plommer er inkludert i tørket frukt og nøtter. De kan spises som snacks eller som ingrediens i mange retter. Tørkede plommer er en verdifull kilde til næringsstoffer, spesielt fiber og polyfenoler. De er en rik kilde til vitaminer, mineraler og fytokjemikalier. Vitamin A, E, K, C, B-vitaminene, pantotensyre, kalium, fosfor, jern, kalsium, magnesium, sink – alt dette finnes i tørkede plommer. I tillegg inneholder fruktene polyfenoliske forbindelser som er sterke antioksidanter. Tørkede plommer anses som et av de beste naturlige tiltakene mot forstoppelse. Takket være fiberen forbedrer de tarmperistaltikken. Sorbitolen i fruktene skaper et miljø for utvikling av den nødvendige bakteriefloraen. For mye plommer konsumert på en gang kan føre til oppblåsthet og diaré.